Cemil TEMEL - MÜDÜR

02.10.1974 tarihinde Hatay ili Altınözü ilçesi Atayurdu (eski adı Meyres) köyünde doğdu. Anne adı Süheyla Baba Adı Zekeriye´dir. 5 çocuklu ailenin ortanca çocuğudur. İlk öğrenimini sırasıyla 23 Temmuz İlkokulu ve Valiürgen İlkokullarında, orta öğrenimini Ticaret Lisesi ortaokulu ve lisesinde okudu. Yüksek öğrenimini MKÜ, Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği bölümünde bitirdi. Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında Tezsiz Yüksek Lisans öğrenimini tamamladı. 1999 yılında Kahramanmaraş İli Andırın İlçesi Karapınar-Kisecik İlköğretim Okulu´nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. Sırasıyla Kahramanmaraş ili Andırın  ilçesi Geben-Çamlıca Şht. Mustafa KÖK ilköğretim Okulunda, Hatay ili Altınözü ilçesi Büyükburç İlköğretim Okulu´nda, Keskincik İlköğretim Okulu´nda, İl Milli Eğitim Projeler Bölülümü´nde, Antakya Dağdüzü İlkokulu´nda, Altınözü İlçesi Avuttepe-Tokdemir İlköğretim Okulu´nda, Altınözü Yolağzı İlköğretim Okulu´nda, Antakya Karlısu İlköğretim Okulu´nda sınıf öğretmenlikleri ve vekaleten idarecilikler yaptı. Daha sonra atama ile Antakya İlçesi Aşağıoba ve 23 Temmuz İlkokulu´nda okul müdürlükleri yaptı. Halen Gazi Paşa İlkokulu´nda okul müdürlüğü yapmaktadır. Evli ve adları Zekeriya, Muhammed Emin ve Süheyla Hira olmak üzere 3 çocuk babasıdır.

(505) 253 4953 Eposta