GİYİM YARDIMI

Yaşadığımız deprem felaketinin üzerinden yaklaşık 10 ay geçmesine rağmen yaşananların etkisi hala sıcaklığını korumaktadır. Bu anlamda bizlerin gönüllerini rahatlatıp yaralamızı sarma sürecinde acılarımıza ve derdimize ortak olan OSS Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği tüm öğrencilerimiz için eşofman yardımı yaptı. Zorlu günleri geride bırakırken yapılan bu yardım, öğrencilerimizi ve ailelerini maddi ve manevi olarak rahattı. Bizlere bu anlamda desteklerini gösteren OSS Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği'nin yöneticileri, üyeleri ve yardımlarda emeği geçen herkese öğrencilerimize yapmış oldukları katkılarından ötürü teşekkür ederiz. Derneğin yürüttüğü faaliyetlerde başarılar ve iyi çalışmalar dileriz.

25.12.2023 86

25-12-202325-12-202325-12-2023